Beaver Builder koppelen met Enormail

Beaver Builder is één van de meest gebruikte Page Builders voor Wordpress. Of je nu een beginner of professional bent, met Beaver Builder bouw je razendsnel je website in een visuele omgeving en koppel je in een handomdraai Enormail. Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe je de koppeling kunt maken.

Je Beaver Builder Formulier koppelen met Enormail [STAPPENPLAN]

Stap 1: Log in op Wordpress en ga naar de pagina die je opmaakt met Beaver Builder.

Stap 2: Voeg een aanmeldformulier toe aan je pagina en koppel deze met Enormail.

Stap 3: Ga naar Enormail en maak een API sleutel aan. Deze vind je rechtsboven door te klikken op je naam en vervolgens te klikken op account beheren. Klik vervolgens op API toegang. Geef een willekeurge naam op voor je API sleutel.

Stap 4: Klik nu op API Sleutel toevoegen, kopieer de code en ga terug naar de Beaver Builder

Stap 5: Ga naar je formulier instellingen en kies bij service voor Enormail. Geef vervolgens een account naam op (mag willekeurig) en plak de API sleutel in het bestemde veld. Kies vervolgens je lijst en de koppeling is gereed.